Jessica ღ Linus ღ Agnes ღ Fredrik

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Men varför?

Av Jessica - 20 juli 2010 20:11

idag har det inte hänt så mycket här hemma. Vi var iaf ut till birsta en liten sväng och köpte en ny duschslang eftersom Fredrik har lyckats förstöra våran andra.


Just nu när jag sitter här framför tvn och tittar på Ugly Betty så är Agnes nybadad och sitter i Fredriks knä framför hans dator. Brevid dem sitter Rickard med sin dator och får lite hjälp med nåt av Fredrik.

Linus sitter i sitt rum med Danne och leker. Ingen aning vad de leker med men jag tror att Danne har lite svårt att förstå vad Linus vill och lilleman llåter mer och mer frustrerad över att Danne inte förstår.

Tänkte inte gå in och lösa det där heller, de två får lösa det helt själv. (;

Danne är ju ändå snart 26 så han borde kunna lösa det rätt bra. :P


Inatt kunde jag verkligen inte sova, vaknade straxt efter 04 och kunde inte somna om förrens straxt efter 07 så Fredrik fick ta barnen så jag fick sova en liten stund. Blev väckt runt 10:30 av att Agnes ville äta igen. Så då kunde jag  inte göra så mycket annat än att kliva upp och se glad.


En sak som jag är less på är det här vädret. Antingen är det så fruktansvärt varmt ute så man inte kan gå ut med småttingarna för solen gassar ihjäl oss nästan eller så är det hemskt varmt och kvävt ute men inge sol alls så man vill inte gå ut för det känns inte som det är någon syre i luften.

Vore så skönt med regn och åter regn. Nu menar jag verkligen regn i 2 dagar så man kan vara hemma och känna sig peppad att städa och göra allt som behövs göras här hemma.

Sen så står jag fortfarande fast vid att jag tycker bättre om hösten och älskar vintern med all snö! Om vi har mycket snö vill säga.


Förresten imorgon kommer min mamma och min kusin hem ifrån Tunisien. Det blir skoj att träffa dem när de har tid! Linus har saknat sin mormor och jag tror han har saknat sin Nillan speciellt mycket. Han har pratat mycket om Nillan och ska både ringa och titta på kort där hon är med.

Lite svårt att säga att vi inte kan ringa Nillan eftersom hon är i Tunisien, det blir så dyrt.


Måste boka någon dag med henne framöver också! Vi måste ta och ringa och boka lite saker och så där. Börjar dra ihop sig. (=

Dagarna rinner förbi och inget blir gjort. Bäst att sätta igång snart!!


Agnes blev ju hela 4 månader i söndags och det känns som att det bara var någon dag sedan hon kom till världen.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 12 april 2015 19:33


 

Av Jessica - 18 mars 2015 18:24


  Hipp hipp hurra!! Grattis på födelsedagen älskade Agnes!   ...

Av Jessica - 16 september 2014 08:53

I lördags somnade min faster in. Det är så overkligt. Jag har svårt att förstå, finaste faster. Vila i frid. <3 ...

Av Jessica - 8 september 2014 21:19

Idag somnade min farfar in. Det var på ett sätt väntat, sedan en kort tid tillbaka har han varit dålig så jag förberedde mig hela tiden för det här. Men ändå kändes det lika tungt som andra gånger när pappa ringde mig. Nu får farfar frid, han får tr...

Av Jessica - 30 augusti 2014 10:29


Den här veckan var det inge så bra start på dagis för Agnes. Hon har varit ledsen varje dag och hon har inte velat gå dit. När jag har kommit för att hämta henne så har hon sprungit till mig och vill hem direkt. Jag tror att det har blivit fel för ...

Presentation

ღ Linus + Agnes = Kärlek ღ

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards